unitest
Вимірювальне обладнання Юнітест
buttons contacts theory about us home

Група електронних вимірювань Agilent стає незалежною компанією | Keysight Technologies.

Головна > Keysight Technologies > Тепловізори TrueIR

Тепловізор U5856A TrueIR

Keysight U5856A

Основні можливості

  • Швидке виявлення аномалій завдяки 4-кратному збільшенню роздільної здатності екрану
  • Моніторинг температури за допомогою вбудованих засобів реєстрації зображень та аналізу динаміки змін температури
  • Можливість фокусуватися на об'єктах на відстані від 10 см
  • Компактні розміри, мала вага, ергономічність
  • Вимірювання температури у діапазоні до 650°C
  • Проста і зручна настройка палітри кольорів
  • Конфігуровані клавіші швидкого доступу, що забезпечують просту зміну налаштувань однією рукою
  • Стандартна гарантія: 3 роки

Опис

Тепловізор Keysight TrueIR U5856A забезпечує більш швидке та ефективне виявлення потенційних проблем завдяки високій роздільній здатності 320 x 240 пікселів. Цей прилад ідеально підходить для профілактичного обслуговування обладнання — від виявлення ділянок з підвищеним рівнем теплового випромінювання до аналізу температурного профілю при вирішенні різних прикладних завдань, включаючи застосування високих температур, наприклад, зварювальні роботи або нафтохімічна промисловість. Тільки в компанії Keysight ви можете придбати тепловізор з ефективною роздільною здатністю камери 320 x 240 пікселів та функціями реєстрації зображень та аналізу змін температури у часі за нижчою ціною, ніж звичайний тепловізор із детектором 320x240.

Тепловізори TrueIR серії U5850 мають вбудовані можливості реєстрації зображень, які дозволяють зберігати теплові зображення (термограми) в задані проміжки часу. Використовуючи засоби контролю змін температури у часі, що входять до складу програми аналізу та складання звітів TrueIR Analysis and Reporting Tool, користувач може легко формувати температурний профіль пристрою, виконувати аналіз несправностей обладнання або відстежувати функціонування механізмів.

Завантажити безкоштовну програму TrueIR Analysis and Reporting Tool для імпорту, аналізу і редагування термограм та швидкого формування звітів за допомогою готових шаблонів можна на сторінці www.keysight.com/find/TrueIR_ART.

Докладніше (рос.) pdf

Технічні характеристики (англ.) pdf