unitest
Вимірювальне обладнання Юнітест
buttons contacts theory about us home

Група електронних вимірювань Agilent стає незалежною компанією | Keysight Technologies.

Головна > Keysight Technologies > Аналізатори спектру та сигналів

N9030B Аналізатор сигналів PXA, від 2 Гц до 50 ГГц

N9030B

Прискорення впровадження інновацій у найскладніших і найвимогливіших галузях

Розробка і тестування перспективних пристроїв за допомогою аналізатора сигналів з еталонними характеристиками

Аналізатори сигналів PXA ідеально підходять для виконання високопродуктивних вимірювань під час науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт в аерокосмічній та оборонній галузях і галузі комерційного бездротового зв'язку. Аналізатор PXA забезпечує аналіз сигналів у ширшому діапазоні частот, зменшення похибки вимірювань і виявлення раніше прихованих сигналів за допомогою функції зниження рівня власних шумів (NFE). Дослідження найскладніших сигналів за допомогою широкого набору вимірювальних застосунків і можливостей демодуляції аналізатора PXA або функцій аналізу спектру в режимі реального часу за рахунок додавання додаткових опцій.

Основні можливості

  • Широкі можливості з аналізу сигналів у діапазоні частот від 2 Гц до 50 ГГц за смуги аналізу до 510 МГц.
  • Можливість виявлення слабких сигналів у присутності сигналів вищого рівня завдяки динамічному діапазону, вільному від паразитних складових, до 75 дБ
  • Можливість розширення діапазону частот до 110 ГГц за допомогою інтелектуальних змішувачів Keysight
  • Реєстрація та аналіз даних і моделювання сценаріїв у режимі реального часу завдяки можливості потокової передачі даних у смузі до 255 МГц
  • Спрощення процесу тестування завдяки спеціалізованим вимірювальним застосункам серії X
  • Ефективне виявлення несправностей за допомогою програми векторного аналізу сигналів 89600 VSA
  • Можливість захоплення імпульсних перешкод і нестаціонарних сигналів завдяки додатковим можливостям аналізу спектру в режимі реального часу
  • Відповідність суворим вимогам щодо захисту даних завдяки знімному твердотільному накопичувачу та іншим додатковим функціям

Швидкий пошук і вимірювання характеристик динамічних сигналів за допомогою аналізаторів сигналів PXA

Аналізатори сигналів PXA дають змогу швидко знаходити і вимірювати характеристики сигналів, що становлять інтерес, у складних і динамічних умовах. Це особливо важливо під час тестування радіолокаційних систем, засобів радіоелектронної боротьби та радіотехнічної розвідки. Використання функції аналізу спектру в режимі реального часу дає змогу налаштувати запуск за маскою сигналу і навіть переглядати сигнали в часовій області. Аналізатори сигналів PXA дають змогу швидко пов'язати причину і наслідок.

Вимірювальні застосунки серії X: спрощення складних вимірювань і забезпечення відтворюваності результатів

Розуміння всіх нюансів функціонування розроблюваних пристроїв стільникового та бездротового зв'язку, а також обладнання аерокосмічного призначення, за допомогою завантажуваних застосунків серії X.

  • Отримання детальної інформації про характеристики пристроїв за допомогою різних видів вимірювань - від параметричного тестування до випробувань на відповідність вимогам найсучасніших стандартів, включно з LTE і WLAN.
  • Скорочення часу виконання аналізу завдяки вбудованим застосункам, що дають змогу зробити стабільні та достовірні вимірювання максимально доступними для користувача.
  • Скорочення часу виведення продукції на ринок завдяки можливості виконання однаковісних вимірювань під час розробки, атестації та виробництва.
  • Використання вбудованих функцій аналізу для швидкої оцінки характеристик сигналів і пристроїв.
  • Можливість використання програми на декількох приладах за допомогою переміщуваних ліцензій.

Вимірювальні застосунки PathWave серії Х pdf

Застосування аналізатора сигналів Keysight серії PXA як понижувального перетворювача

У процесі проектування або обслуговування засобів цифрового зв'язку або радіолокації часто потрібна демодуляція й аналіз широкосмугових сигналів НВЧ діапазону. У багатьох випадках можна використовувати широкосмуговий понижувальний перетворювач частоти або тюнер для перетворення НВЧ сигналу на проміжну частоту (ПЧ) перед його оцифровуванням осцилографом.

У наведеному нижче документі розповідається про можливість застосування аналізатора сигналів Keysight серії PXA як понижувального перетворювача.

Виконання широкосмугових вимірювань pdf

Короткі хвилі - величезні проблеми

При досягненні терагерцового діапазону частот можна легко недооцінити проблеми, що виникають у процесі проектування, моделювання, вимірювання характеристик і аналізу сигналів. На відміну від сигналів ВЧ- або НВЧ-діапазону, сигнали з частотами 30 ГГц, 300 ГГц або 1 ТГц поводяться зовсім по-іншому. Втрати при поширенні радіохвиль в атмосфері досить значні, особливо на резонансних частотах молекул кисню, води і вуглекислого газу. Крім того, на цих частотах стає дедалі складніше досягти необхідного рівня потужності, а також виконувати калібровані вимірювання та отримувати достовірні результати.

Ознайомтеся з методами підвищення ефективності тестування на частотах 110 ГГц і вище за допомогою інструментів, створених на основі останніх досягнень метрології та практичного досвіду в галузі вимірювань параметрів сигналів міліметрового діапазону.

Аналіз сигналів на частотах 110 ГГц і вище pdf

Калібрування в міліметровому діапазоні

Мета калібрування в міліметровому діапазоні, як і в діапазонах довших хвиль, - виключення основних складових похибки вимірювань. Процес калібрування в цьому діапазоні істотно відрізняється від традиційних методів.

Калібрування контрольно-вимірювальних систем міліметрового діапазону pdf

Технічні характеристики

Діапазон частотВід 2 Гц до 50 ГГц
Середній рівень власних шумів (1 ГГц)-174 дБм
Макс. смуга аналізу / пропускання510 МГц
Макс. смуга пропускання реального часу510 МГц
Фазовий шум на частоті 1 ГГц при відстройці 10 кГц-136 дБн/Гц
Сумарна похибка рівня сигналу / вимірювання±0,19 дБ
Інтермодуляц. спотвор. 3-го порядку на частоті 1 ГГц+22 дБм

Докладніше (рос.) pdf

Технічні характеристики (англ.) pdf

Повний технічний опис (англ.) pdf